Home Over ons Jachthaven Winterstalling Onderhoud/Reparatie Nieuwbouw Tarieven Contact

Nieuwbouw


Jachthaven Kaap Hoorn bouwt, in samenwerking met Nagel Jachtbouw, nieuwbouwschepen tot 60 ft. Bij interesse kunt u altijd langskomen om onder het genot van een kop koffie met ons van gedachten te wisselen.


Lemsteraken

De Lemsteraak is al decennia lang de koningin op het water. In samenwerking met Lodewijk Meeter bouwt Jachthaven Kaap Hoorn Lemsteraken geheel naar wens van de klant. Lees meer.


Aluminium Pilot Cutter

De Tintel is een aluminium zeiljacht die oogt als een klassieker, maar onderdeks van alle comfort is voorzien. Het zeiljacht, met een modern onderwaterschip, kan worden geleverd met een vaste of variabele diepgang, 36 en 41 ft. uitvoering. Uiteraard heeft u als klant de mogelijkheid om het schip geheel naar wens in te richten. Lees meer.


28ft. Core Cell Pilot Cutter

Deze 28 voeter is ontworpen in samenwerking met Peltzer Design en beloofd een bijzonder snelle zeiler te zijn. De elektrische aandrijving en accu's in de kiel, garanderen een hoog ballastpercentage met bijbehorende zeileigenschappen. De klassieke uitstraling geeft het schip een robuust uiterlijk. Lees meer.