Home Over ons Jachthaven Winterstalling Onderhoud/Reparatie Nieuwbouw Tarieven Contact

Onderhoud & Reparatie


Jachthaven Kaap Hoorn kan in eigen beheer al het onderhoud en reparaties aan uw schip uitvoeren. In samenwerking met Nagel Jachtbouw is alle kennis en kunde op het terrein aanwezig. Hierdoor is het onderhoud van uw schip in vertrouwde handen.


Scheepsinstallaties

Een probleemloze scheepsinstallatie is een zegen voor uw schip. Door onze  jarenlange ervaring met installaties in de scheepsbouw weten wij welke oplossingen werken en nog belangrijker, blijven werken. Bij ons wordt altijd gestreefd naar robuuste en duurzame oplossingen.


Timmerwerk
Nagel Jachtbouw heeft al 18 jaar haar eigen onderneming in de jachtbetimmering en heeft inmiddels voor alle gerenommeerde jachtwerven in Nederland gewerkt. Met deze schat aan ervaring en een goed geoutilleerde werkplaats is werkelijk alles mogelijk. Nagel Jachtbouw verzorgt al het timmerwerk voor Jachthaven Kaap Hoorn.


Schilderwerk

Voor al het schilderwerk heeft Jachthaven Kaap Hoorn de juiste faciliteiten. Wij beschikken over een spuitloods met een lengte van maar liefst 17 meter. De loods is voorzien is van vloerverwarming.