Toiletgebouw

11 maart 2020

Beste ligplaatshouder, Zoals u wellicht al had vernomen heeft de beheerder van het restaurant 'by oeds' en het toiletgebouw per 1 februari opgezegd. Vanaf 10 maart heeft Jachthaven Kaap Hoorn het beheer en de verantwoordelijkheid over het toilet- en havengebouw en de bijbehorende ligplaatsen, alsmede de ligplaatsen van Veenstra Yachts, overgenomen.

Het aankomende seizoen zullen wij trachten het toiletgebouw zo spoedig mogelijk te openen en schoon te houden. Het restaurant/havenkantoor/receptie wordt opgeruimd, schoongemaakt en blijft dit voorjaar dicht. Het havenkantoor op jelle paad 7 is dagelijks geopend. Na het voorjaar zal de buitenkant van het toilet- en havengebouw opgeknapt worden en wordt er een beslissing genomen over welke functie het havengebouw gaat krijgen.

Voor meer informatie en een plattegrond van de ligplaatsen kunt kijken op de website www.jachthavenkaaphoorn.nl

Indien u opmerkingen en/of suggesties heeft, horen wij het graag. Bij voorkeur per mail.

 

met vriendelijke groeten,

Louis & Elise

Terug naar overzicht